Белчев: Някои от играчите ни отказаха заради неяснотата за Лига Европа


Белчев: Някои от играчите ни отказаха заради неяснотата за Лига Европа
Снимка: БГНЕС

2401 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев разкри, че неяснотата около тима за участие в Лига Европа забавя или стопира трансферите на нови играчи.

"За съжаление, тази ясно около нас и участието ни около евротурнирите малко забавя нещата. Някои от футболистите, с които по-рано преговаряхме отказаха по тази причина", призна наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев на пресконференция.

"Новият футболист е само Енрике, не го представяме, понеже има още няколко неща, които трябва да се уточнят около договора му, надявам се до часове всичко да е наред и да бъде официално представен. Очакваме футболисти, най-вероятно утре ще имаме нов, но нека да не бързаме, нека всичко да е завършено като договорка и тогава ще ви бъде представен. Води преговори и с други футболист, очаквам в близките дни да има развитие и около други футболисти. Но не бързаме, не искаме на всяка цена да вземем само количество, искаме да вземем качество и само футболисти, за които сме сигурни, че ще ни помогнат".

"Бодуров тренира с нас от първия ден, Станислав Манолев до утре е пуснат в почивка. Утре националите се събираме, аз мисля, че около тях всичко е решено и остават на "Армията", поне договорката след края на първенството беше такава. Пламен Гълъбов е контузен, след претърпяна операция, в понеделник той заминава за лечение в Германия. Той остава със сигурност при нас. При него ще може да разчитаме най-вероятно до месец и половина или два. Нека да не бързаме. Рубен Пинто мисля, че е договорен и вече е футболист на ЦСКА, само че има лични причини, поради които не е започнал подготовка с нас. Той ще се присъедини директно в Австрия от понеделник. Ще имаме нов вратар със сигурност. Ние в момента сме с Георги Китанов и Слави Петров", разказа още Белчев.

"Нормално е да има интерес към наши футболисти, но мисля, че на този етап отборът ще бъде запазен и затова говори за надграждане. Ако ние продадем трима футболисти и вземем 2-3, това не е надграждане. Целите пред ЦСКА винаги са високи, което е нормално. Целта ни е да имаме постоянство в играта, като според мен постигнахме през втория полусезон, макар че нямахме постоянство в резултатите. Надявам се футболистите, които вземе, да бъдат в помощ да надградим отбора и резултатите да бъдат по-добри от миналата година".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички