Желко Копич посочи какво липсваше на Ботев Пловдив и отсече: Не мога да приема тази загуба


Желко Копич посочи какво липсваше на Ботев Пловдив и отсече: Не мога да приема тази загуба
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1436 0

Треньорът на Ботев Пловдив Желко Копич не скри разочарованието си след поражението от ЦСКА. „Канарчетата“ загубиха с 0:1 насред Коматево, а хърватският специалист посочи липсата на ефективност пред вратата на съперника като основна причина за това пловдивчани да не спечелят минимум точка от сблъсъка.

ДОВОЛЕН ЛИ Е ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОТБОРА СРЕЩУ ЦСКА?

През по-голямата част от времето съм доволен от това, което показа моят тим. Първото полувреме бяхме наистина много добри и имахме възможности да поведем. ЦСКА не създаде нищо пред вратата ни. През второто полувреме дузпата си беше наша грешка“, коментира Копич случилото се в отложения мач от 5-ия кръг от първенството. 

КАКВО ЛИПСВАШЕ В ПЪЗЕЛА, ЗА ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ПОРАЖЕНИЕТО?

„Не мога да приема тази загуба, защото играхме добре. Просто ефективността липсваше. Имахме положения но не успяхме да ги реализираме. Показахме добра концентрация. Те имаха едно положение и успяха да го реализират“, отговори категорично хърватският специалист.

ПРОБЛЕМИТЕ В АТАКА И ПОДОБРЕНИЕТО В ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОТБОРА

Бароан не беше тренирал много време с нас, защото имаше контузия. На нас ни трябваха хора, които да играят с максимална динамика. Идеята беше да търсим празните пространства и да ги превземаме с бързина. Мисля, че показваме със всеки мач ще се представяме все по-добре и по-добре. Това важи особено като домакини“, завърши Копич.

Треньорът на ЦСКА Саша Илич също заяви, че на всеки отбор ще му е трудно в Коматево. Вижте още какво каза наставникът на „червените“.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички