Копич: Важното беше да вкараме повече голове, очаква ни голям мач с ЦСКА


Копич: Важното беше да вкараме повече голове, очаква ни голям мач с ЦСКА
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1934 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Желко Копич, говори след четвъртата победа на "жълто-черните" от началото на сезона. Грандът от Пловдив се наложи у дома над Пирин Благоевград с 3:1 и по този начин се измъкна от долните позиции - вече е десети. Хърватският наставник обаче бързо погледна към отложеното домакинство на ЦСКА, което ще се проведе в средата на идната седмица. 

"Най-важното беше да вкараме повече голове от съперника. Изиграхме много добро първо полувреме, контролирахме мача. През второто започнахме по същия начин, имахме невероятни положения и сме доволни от представянето ни. Това е което трябва да правят всеки мач - да пресираме съперника, да им създаваме напрежение", обясни Копич относно успеха след последния съдийски сигнал.

"През второто имахме своите проблеми, но мога да бъда горд от отбора. Ще се опитаме да играем така и срещу ЦСКА. Това искам от моя отбор. Предстои голям мач с ЦСКА. Трябва да кажа, че Виктор Генев ще се завърне, а това е добре за мен. Имаме качествени футболисти", обясни хърватина преди първата среща между "канарчетата" и "червените" за сезона. За последен път двата тима се срещнаха в Коматево през март, когато домакините победиха с 2:0.

Ето как се разви и днешната среща между Ботев и Пирин!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички