Бивш ас на Ботев Пловдив и ЦСКА отсече: „Канарчетата“ ще победят „червените“


Бивш ас на Ботев Пловдив и ЦСКА отсече: „Канарчетата“ ще победят „червените“
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1494 0

Бившият халф на Ботев (Пловдив) и ЦСКА Тодор Тимонов - Лимона, известен и като Принца на Пловдив, очаква победа на "канарчетата" над тима на Саша Илич.

"Като един ботевист, очаквам Ботев да победи. С оглед на това, че ЦСКА се представя по-колебливо като гост, си мисля, че "канарчетата" ще стигнат до успех. Труден мач ще бъде. Тодор Неделев липсва страшно много на Ботев, той е барометърът на отбора. Не само в този тим, а където и да играе той ще е барометър. На "червените" им липсва Йомов, както и един типичен плеймейкър, който да гради играта", заяви Тимонов пред "Мач Телеграф".

„Принца на Пловдив“ – Тодор Тимонов, сподели очакванията си преди днешното дерби между Ботев Пловдив и ЦСКА. 36-годишният бивш халф и на двата отбора обяви, че очаква „жълто-черните“ да бият „червените“ в Коматево.

ЦСКА е колеблив като гост, Ботев ще победи

Като един ботевист, очаквам Ботев да победи. С оглед на това, че ЦСКА се представя по-колебливо като гост, си мисля, че "канарчетата" ще стигнат до успех. Труден мач ще бъде“, започна коментара си пред „Мач Телеграф“ футболистът, известен и с прозвището си Лимона.

Липсата на Тодор Неделев

Той изтъкна, че в състава осезаемо се забелязва отсъствието на Тодор Неделев, който продължава възстановяването си след тежкия инцидент с автобуса на националния отбор в Тбилиси.

Тодор Неделев липсва страшно много на Ботев, той е барометърът на отбора. Не само в този тим, а където и да играе той ще е барометър. На "червените" им липсва Йомов, както и един типичен плеймейкър, който да гради играта", каза още Тимонов, акцетирайки и върху важната липса в състава на „армейците“.

Двубоят е от 18:45 часа днес. Треньорът на ЦСКА пък взе доста любопитни решения за групата на „червените“ за битката в Коматево.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички