Ексклузивно: ЦСКА прави скоро бенефис на легендарния стадион "Българска армия"?


Ексклузивно: ЦСКА прави скоро бенефис на легендарния стадион "Българска армия"?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8486 0

ЦСКА е напът да осъществи нова голяма стъпка към мечтата на милиони "червени" фенове за реконструкцията на стадион "Българска армия". Оказва се, че ръководството на "армейците" вече са планували последен мач за сезона на легендарния стадион, като след него клубът ще се премести на Националния стадион "Васил Левски".

Какво предстои за ЦСКА

Българската телеграфна агенция съобщи, че плановете за изграждането на нов клубен стадион напредват със сериозно темпо и клубът може да изиграе последния си мач при домакинството на Локомотив София. Срещата е на 6-и ноември и е част от поредния кръг в Първа лига, а от БТА се позовават на информации от близки до клубната управа.

Какви са плановете на ръководните фактори в клуба

Според информациите, на "Армията" плануват и среща с привържениците на клуба съвсем скоро, на която да бъдат разяснени плановете за новото клубно съоръжение. Първоначално плановете бяха началото на ремонтните дейности да започнат в първото тримесечие на идната година, но това може да се случи и до края на настоящата. 

Последното мнение на Ганчев

Част от ръководството на ЦСКА взе участие на открита среща в Министерството на младежта и спорта навръх поредната годишнина от създаването на клуба - 5 май, когато пред медиите бяха разкрити плановете на държавата и клуба около реновирането на стадиона в центъра на София.

Тогава мнение изказа и Дани Ганчев, който увери в надеждите си за ползотворна работа между двете страни и изваждането на нужните разрешителни още до края на 2022-а година. 

По-късно през същия ден от клуба излязоха с официална информация, според която са били платени 3 138 670.53 лв финансови дългове към държавното дружество "Сердика спортни имоти", което също бе пречка към началото на ремонтните дейности.

Актуална официална информация за "Армията"

За последно по темата около реконструкцията на стадион "Българска армия" говори спортният директор в ЦСКА - Филип Филипов, който присъства на официалното откриване на новия клубен магазин в периметъра на стадиона. Към него не бяха спестени въпросите около дългогодишната тема, а бившият футболист подчерта, че "всичко върви по план".

Проследете НА ЖИВО Ботев Пловдив и ЦСКА със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички