Венци Стефанов се зачуди на Левски и отписа ЦСКА: Моите уважения, но има разлика в класите


Венци Стефанов се зачуди на Левски и отписа ЦСКА: Моите уважения, но има разлика в класите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13815 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде пресконференция преди подновяването на Първа лига, по време на която изрази мнение, че ако е бил на мястото на Левски, предвид трудната финансова обстановка на "Герена", не би отишъл на зимна подготовка в Дубай и не би отказвал да прави изходящи трансфери:

"Уважавам много Станимир (Стоилов), само че ако Левски беше Лудогорец или клуб, който може да си позволи всичко това нещо, окей. Когато си на изкуствено дишане и ако не са феновете, не можеш да продължиш, и дължиш десетки милиони на държавата, аз лично нито бих отишъл в Дубай на подготовка, нито бих задържал еди-кой си. Доколкото знам те продадоха най-добрия си футболист, за кои други говорят, нямам представа", заяви Стефанов, цитиран от "Sportal", а след това допълни:

"Аз си спомням Левски на Гунди, Сашо Костов, Соколето, помня и Левски на Наско, Боби, Гибона. Помня този Левски и свалям шапка на този Левски".

"Това, което гледам сега, не е нито Левски, нито ЦСКА. Това е едно подобие на Лудогорец, които събират футболисти от кол и въже. И ги правим национални герои, едва ли не. Дано българите се отърсим от тази чуждопоклонническа зараза, трябва да гледаме в нашето стадо", посъветва президентът на Славия.

Относно битката за титлата между ЦСКА и Лудогорец Венци Стефанов обясни, че само "орлите" могат да се "самоубият" и да не финишират първи: "Финансите, базата, футболистите са на страната на Лудогорец. Само те сами могат да се "самоубият" и да не станат шампиони. ЦСКА е ЦСКА, марка, моите уважения, но има разлика в класите".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Саша Илич има една дилема за мача с Берое, очаква се солидна "червена" подкрепа в Стара Загора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички