Венци Стефанов даде ценен съвет на Димитър Бербатов и екипа му за БФС


Венци Стефанов даде ценен съвет на Димитър Бербатов и екипа му за БФС
Снимка: БГНЕС

3216 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, не пропусна да вземе отношение относно последните решения на апелативния съд спрямо спора между Димитър Бербатов и неговия екип и настоящото ръководство на Българския футболен съюз.

Той даде ценни съвети на младата опозиция. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед внесе жалба относно легитимността на конгреса на БФС, но тя беше отхвърлена с неособено ясни мотиви.

"Не съм вещ в тези юридически решения. Смятам, че съдът е преценил доводите едната и другата страна и взел своето решение. Мога да дам оценка за футболното съдийство, но и тя ще е субективна. Да дам оценка на съда, смятам, че не е моя работа", коментира Стефанов пред "БЛИЦ" и продължи. 

"Не съм компетентен да коментирам намерението на екипа на Бербатов да обжалва. Съдът ще прецени, след като са решили, че имат право да обжалват. Обикновено, това, което знам от съдебната практика, когато има едно или две решения, на една или друга инстанция, третата много рядко отменя първите две.

Не мога да кажа, кой има шансове при обжалването. Съдът ще прецени. Нека е по справедливост. Аз и друг пък съм казал, че ако искаш да градиш нещо, трябва да почнеш от основите, а не директно да искаш да кацнеш и да оглавиш една структура, която е жив организъм с хиляди хора, които работят в него. Малко трябва да почиракуваш.

Хората, които искат да създадат и запазят нещо, първо се учат от най-ниското стъпало, за да знаят, че като стигнат до върха, трябва да го пазят и стопанисват. Така се прави, а сега може би разчитат на изкуствения интелект. Аз мисля, че бройлерите и хибридите не са най-доброто решение", допълни още той. 

Ето какво каза по темата и самият Димитър Бербатов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички