Саша Илич има една дилема за мача с Берое, очаква се солидна "червена" подкрепа в Стара Загора


Саша Илич има една дилема за мача с Берое, очаква се солидна "червена" подкрепа в Стара Загора
Снимка: Ivo Pinev / LAP.bg

3183 0

Една е дилемата, която има Саша Илич за старта на пролетния дял от шампионата. ЦСКА гостува на Берое в неделя, а двубоят е от 14:15 часа.  Наставникът на армейците все още се колебае на кого да заложи като десен халф-бек под Аязмото.Доста вероятно е родният национал Иван Турицов да остане на пейката срещу Берое, а вместо него да започне Маурисио Гарсес. И през пролетта Илич ще продължи да залага на схема 3-5-2, твърди "Тема спорт".

В по-голяма част от контролите първа опция за сърбина бе именно Гарсес. Турицов бе използван по-малко като титуляр, включително и в последния двубой с Пирин Благоевград. По време на лагера в Турция той бе пробван и в тройката централни защитници, но там нещата изглеждат без дилеми – Юрген Матей, Амос Юга и Християн Петров. 

За двубоя в неделя се очаква и солидна подкрепа от страна на "червените" фенове, твърди още изданието. Над 1000 привърженици на ЦСКА се очакват на стадиона в Стара Загора. Както е известно, отборът на Илич зимува на върха в Първа лига, с точка пред Лудогорец. Също така преди дни бе обявено, че феновете от сектор Г приключват с бойкота и отново ще подкрепят отбора на стадиона. А кой бе назначен да ръководи неделния двубой - разберете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички