Венцеслав Стефанов се съгласи със Станимир Стоилов и изчисли колко милиона евро ще струва решението на проблема


Венцеслав Стефанов се съгласи със Станимир Стоилов и изчисли колко милиона евро ще струва решението на проблема
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2499 0

В интервю за предаването "Арена спорт" по БНТ президентът на Славия - Венцислав Стефанов, се съгласи с мнението на Станимир Стоилов, че българските стадиони не са пригодени за мачове при лоши атмосферни условия и обяви каква е "рецептата" за справяне с този проблем:

"Има програма, която се спуска от УЕФА и от БФС. Мъри видя как се работи при богатите, видя Дубай и аз съм съгласен с него. Рецептата обаче е много проста - държавата прави отопление на терените в 15 града", обясни Стефанов и изчисли:

"Това ще струва около 15 милиона евро, а тази сума е в пъти по-евтина от тази, която се отпуска за стадионите в Пловдив например. Прави се конкурс, отделя се най-добрата цена, слага се отоплението и с това се решава въпроса. Може да ни се иска да играем само когато става време за плаж, но не става така. Съгласен съм със Стоилов, но си има ред".

Последва въпрос за концесията на стадион "Георги Аспарухов", а босът на "белите" отговори в типичния си стил: "От Левски не знам какво искат. Може би, да сложат на кабриолета сгъваема козирка".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Станимир Стоилов се кандидатира за член на УС на "Левски на левскарите" и отсече: Няма тайна за лагера в Дубай

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички