Кирил Десподов говори за националния отбор, Лудогорец и трансфер в чужбина


Кирил Десподов говори за националния отбор, Лудогорец и трансфер в чужбина
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

2143 0

След като спечели наградата за "Футболист на годината" за втори пореден път, Кирил Десподов говори за това какво му предстои в кариерата, както и за своите мечти свързани с националния отбор на България пред в. "Мач Телеграф". 

Като най-специален от своите 3 приза в категорията, нападателят на Лудогорец определи този от 2021 година, тъй като според него, тогава е отнесъл "много хейт" заради решението да премине в разградския тим няколко месеца по-рано. 

Десподов разкри и своята мечта, а тя е да играе на голям форум с Българския национален отбор по футбол: " Ако един футболист няма мечти, защо играе футбол? Всички си говорим за класиране на голям форум с националния отбор на България. По-опитните ще помагаме на младите момчета, които селекционерът Младен Кръстаич налага. Пожелавам на журналистите да им е трудно да избират „Футболист на годината“. Това ще значи, че за националния отбор ще е по-добре. Националната фланелка е тежка."

Крилото намекна още по време на награждаването си, че се чувства готов отново да излезе в чужбина стига да има добра оферта за него: " Щом съм в Лудогорец, значи се чувствам добре. Изключително уважение ми показа клубът. Знаете в какво положение бях. Оставам до лятото, после ще видим как ще се развият нещата. Искам трансфер, мисля, че отново ми е време да изляза в чужбина. Много съм щастлив до момента в Лудогорец. Тези награди не можеш да ги спечелиш сам."

А ето и с кои други български футболисти се изравни по награди Кирил Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички