Само в SportLive! Петър Курдов отсече: Черно море заслужава с играта си да детронира Лудогорец, никой не може да ги упрекне в нищо


Само в SportLive! Петър Курдов отсече: Черно море заслужава с играта си да детронира Лудогорец, никой не може да ги упрекне в нищо
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

3051 0

Бившият нападател на Левски Петър Курдов, коментира пред SportLive.bg представянето на Черно море през есенния дял от първенството. „Моряците“ направиха истински фурор и за първи път в историята на клуба ще зимуват на върха в класирането в родния елит.

Курдов, който е бивш треньор на градския съперник на варненци – Спартак, не спести суперлативите си по адрес на наставника Илиан Илиев и целия клуб.

Ето какво заяви той пред медията ни: 

- Г-н Курдов, Черно море заслужено ли ще зимува на върха в Първа лига за първи път в своята история?

- Няма нищо лошо в това, че Черно море са водачи в класирането. Имат един добър треньор. Води си по правилния начин отбора, никой не му се бърка. Регулярно футболистите получават заплатите и премиите си. Какво да искаш повече от това?!

Ние на единия ден говорим едно, а на другия ден друго. Тоя собственик, ония собственик, за това пари, за онова пари и т.н. Накрая пак сме извън тройката, посрещаме Нова година на шестото място.

Така че е добре малко да се разнообрази шампионата. Черно море имат богати собственици, добър треньор и добри условия във Варна.

- Възможно ли е именно варненци да се превърнат в отбора, който да детронира Лудогорец и да сложи край на тоталната хегемония на разградчани, макар че може би цяла България очаква да го стори някой измежду ЦСКА или Левски?

- Нямам нищо против. Много хора ще бъдат щастливи, ако това нещо се случи. Хората си го заслужават с играта си. Поне в това отношение няма кой да ги упрекне за нищо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! „Синя“ легенда сравни Уелтън и Десподов, жегна Сираков и отсече: Офертите от Космоса ли са? И Господ не може да спре феновете ни 

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички