Само в SportLive! Петър Курдов за мача ЦСКА 1948 – Левски: „Моите чорбарчета“ ни точат зъби – фикс идея на „червените“ е да ни бият


Само в SportLive! Петър Курдов за мача ЦСКА 1948 – Левски: „Моите чорбарчета“ ни точат зъби – фикс идея на „червените“ е да ни бият

9293 0

Трикратният шампион с ЛевскиПетър Курдов, изрази любопитно мнение пред SportLive.bg за ЦСКА 1948 и ЦСКА–София. Той обяви, че за „червените“ заветна цел е да победят „сините“.

Възпитаниците на Николай Костов се изправят срещу отбора, домакинстващ на стадиона в Бистрица. Двубоят е днес от 17:30 часа.

ТРУДНОСТИТЕ ЗА ЛЕВСКИ ПРИ ГОСТУВАНИЯТА

Левски го доказва с всеки изминал мач, че навън се представят под очакванията. Много мои приятели казват, че ако им сменим фланелките на Левски с някакви други, няма да може да се познае, че това е отборът на Левски. Също така и ако я няма тази невероятна публика, смятам, че този отбор ще върви на много зле, ако продължават по същия начин и не се вземат в ръце. С всеки изминал ден започваме да се отдалечаваме чувствително от заветната цел – шампионска титла и да сме в челната тройка, както на всички ни се иска“, коментира Курдов пред SportLive.bg.

„ЧЕРВЕНАТА“ ФИКС ИДЕЯ ДА СЕ БИЯТ „СИНИТЕ“

Смятам, че това е реално да се каже без да се пресоляват нещата и да засягам когото и да било. Трябва да се стегнат, ако искат да излязат с чест, защото както ги наричам аз, „моите чорбарчета“ им точат зъби и ще дадат мило и драго само и само да ги победят. Това е нужно да е ясно на всички.

ЦСКА 1948 са си ЦСКА. Само в България може да се случи подобно нещо – един отбор да се раздели дали като ЦСКА или пък Левски да се раздели на някакви две имена. Всички знаят как стоят нещата. Големите си мерят показалците , а обикновеният футболен запалянко се чуди какво става.

ЦСКА 1948 – ала-бала. Какво значи това? ЦСКА е ЦСКА. Бил е и ще бъде. Същото важи и за Левски и другите отбори.

Те го приемат като заветна цел – да бият Левски. Това си е фикс идея за „червените“. Ако някои не са го осъзнали, ще берем много проблеми. Пожелавам успех на Левски! Дано да не съм прав!“, обяви бившият нападател.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! „Синя“ легенда с болезнено сравнение за Левски и Уелтън 

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички