Само в SportLive! Георги Дерменджиев за дебюта на ЦСКА 1948 в Европа: Играха много смело! Ако се представят така и на реванша, могат да отстранят ФКСБ


Само в SportLive! Георги Дерменджиев за дебюта на ЦСКА 1948 в Европа: Играха много смело! Ако се представят така и на реванша, могат да отстранят ФКСБ
Снимка: БГНЕС

2864 0

Бронзовият медалист от миналия шампионат – ЦСКА 1948, записа своя официален дебют в европейските клубни турнири. Възпитаниците на треньора Атанас Рибарски изиграха силен мач, но загубиха с 0:1 от ФКСБ Букурещ в първата среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференците.

Единственото попадение в двубоя, проведен на Националния стадион „Васил Левски“, отбеляза Флоринел Коман. Реваншът е на 3 август, като румънците са наказани да играят без публика.

Бившият национален селекционер Георги Дерменджиев изрази мнението си пред SportLive.bg за представянето на ЦСКА 1948 в дебюта на европейската сцена. Опитният специалист похвали „червените“ и обяви, че имат реални шансове да продължат в следващата фаза на битката към груповата фаза на турнира.

„ЦСКА 1948 се представи много добре като първи мач в европейските клубни турнири. Играха доста смело. Според мен в този мач и ЦСКА 1948 имаха своя шанс, но за съжаление не успяха да отбележат във вратата на ФКСБ“, коментира пред медията ни Дерменджиев.

Запазват шансове за реванша, защото ако играят така смело в Румъния не се знае какво ще се случи. Защо ЦСКА 1948 да не продължат в следващия кръг?“, каза още опитният специалист.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш треньор на „орлите“ категоричeн пред SL: Лудогорец остава фаворит срещу Олимпия и ще играе с Галатасарай

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички