Атанас Рибарски след поражението на ЦСКА 1948: Липсата на шанс си оказа влияние


Атанас Рибарски след поражението на ЦСКА 1948: Липсата на шанс си оказа влияние
Снимка: Copyright: Yulian Todorov / LAP.bg

1339 0

Треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, сподели вижданията си за мача срещу румънския ФКСБ, който бе загубен на родна земя с минималното 0:1. Специалистът бе категоричен, че неговите възпитаници са заслужавали повече и увери, че ще търсят гола от първата до последната минута в мача-реванш след седмица.

Коментар за срещата

"Да, негативен за нас резултат. Но мисля, че не заслужавахме да загубим, трябваше да отблежим. Едно заспиване при бързо изпълнение на аут не ни позволи да се прегрупираме. Оттам нататък развита бърза атака, която проспахме", започна Рибарски.

Малшансът

"Да изпускаш положения и след това да допуснеш гол е лошо. Имахме ситуации, които можехме да материализираме, липсата на шанс си оказа влияние, нищо не е приключило. Поздравявам момчетата за добрата игра, за хъса и желанието".

Равностойният мач

"Да, и аз съм на това мнение. Мачът бе равностоен, започваме от начало следващата среща, която ще я изиграем по същия агресивен начин, ще търсим гола от първата до последната минута".

"Радвам се за двете момчета - Стоичков и Ценов, млади са и двете момчета са бъдещето както на нашия отбор, така и на националния. Този мач говори много за тяхното развитие".

Силните футболисти от пейката

"Да, имаме доста добри футболисти, но не могат да вземат всички участие. Момчетата, които се включиха минаха в максимално офанзивен вид, рискувахме накрая, искахме да върнем попадението и дори да обърнем мача. Не влязаха тези ситуации, продължаваме да се подготвяме", завърши българският специалист.

Футболистът на ЦСКА 1948 Антонио Вутов също остана доволен от играта на "червените" срещу ФКСБ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички