Рибарски: Готови сме и за дузпи, нищо не е приключило! Не ни е приоритет дали Бекали ще се откаже от футбола


Рибарски: Готови сме и за дузпи, нищо не е приключило! Не ни е приоритет дали Бекали ще се откаже от футбола
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

963 0

Треньорът на ЦСКА 1948Атанас Рибарски, даде официална пресконференция преди утрешния реванш срещу ФКСБ Букурещ от Лигата на конференциите. Срещата от 21:30, а „червените“ изостават с 0:1 след първата среща.

Наставникът на бронзовите медалисти от миналия шампионат у нас обаче е категоричен, че все още не ясен крайният победител. ЦСКА 1948 е готов да се бори за обрат, включително и до елиминиране на съперника след изпълнение на дузпи.

ОЧАКВАНИЯТА НА СПЕЦИАЛИСТА И ОТГОВОР НА БЕКАЛИ

Имаме предвид не само Флорниел Коман, а другите им играчи. Имат много добри футболисти в офанзивен план. Разучили сме ги добре. Доста изказвания имаше от страна на Джиджи Бекали. Не искам да коментирам и да влизам в някакви полемики. Винаги се отнасяме към всекиго с уважение. Не ни е приоритет дали ще се откаже от футбола“, започна брифинга си Рибарски.

Доста от аспектите, които бяхме заложили в двубоя, най-вече да излезем от преса, се получиха доста добре в първия мач. Мисля, че трябва да имаме по-добро присъствие в наказателното поле. Играхме контрола със Сепси, изгледах доста мачове на ФКСБ и мисля, че мачовете между водещите отбори в Румъния превъзхождат тези, които играем в топ 6 в България, по-посетени са в Румъния. Няма голяма разлика между топ 3 отборите в двете държави“, продължи специалистът.

„Очаквайте промени в състава. Надявам се да има промени чисто поведенчески от някои от играчите. Обърнахме внимание на дузпите, няма да го крия. Ако има продължения, сме готови. Имаме доста добра резервна скамейка. Всеки, който ще седне на нея, заслужава да започне. Дълбочината на състава е голям плюс за нас“, обяви той.

ПРАЗНИТЕ ТРИБУНИ В БУКУРЕЩ

Мисля, че ще е минус и за двата отбора, и за самата среща, че няма да има публика. Това подпомага за повече динамика и адреналин, който вдига качеството на футбола. Със сигурност трябва да неутрализираме силните страни на противника, но имаме и гол пасив, трябва да сме внимателни с това. Рискът е голям да допуснем бърз гол“, завърши Атанас Рибарски.

МНЕНИЕТО НА АСИСТЕНТА МУ

„Един стойностен отбор. Нямат много слаби страни. Можем да намерим пролуки при бързия ни преход, защото имат пространства в защита. Надявам се, че статичните положения са силни за нас и слабост за тях.“, каза помощникът му Мирослав Косев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Треньорът на ФКСБ с 2 притеснения преди реванша, едното е по-голямата почивка на ЦСКА 1948

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички