Рибарски показа, че ЦСКА 1948 е наясно със силните страни на ФКСБ, големи липси при "червените"


Рибарски показа, че ЦСКА 1948 е наясно със силните страни на ФКСБ, големи липси при "червените"
Снимка: Lap.bg

915 0

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски заяви, че двубоят с ФКСБ от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е дългоочакван и много заслужен за неговия тим. "Червените" посрещат румънския си опонент в сряда от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски" в първия евромач в историята си.

Силните страни на ФКСБ

"Дългоочакван и много заслужен мач за нашия отбор. Концентрирани сме върху първия мач, очаквам доста динамичен двубой и се надявам да влезем подобаващо от самото начало.

Запознахме се с противника, знаем какво да очакваме и ще противодействаме. За момчетата това ще бъде едно предизвикателство и награда за техния труд. Преди всичко искам да видя в тях желание. Гледахме детайлно отбора на ФКСБ, доста добро впечатление правят офанзивните им футболисти. Силните страни са им, че пресират високо, поддържат темпо в противниковата половина. Хубаво е да гледаме на мача като една стъпка напред", сподели Рибарски на пресконференцията преди двубоя.

Големи липси в ЦСКА 1948

Той няма да разчита на Ивайло Чочев, Райън Бидунга и Неделко Пишчевич, които отпаднаха от състава на столичани заради контузии. "Мисля, че с достойнствата, които показахме миналата година, спечелихме симпатиите на футболна България. И с публика, и без публика, сме свикнали да играем добър футбол. Няма треньор, който да излезе с различна мисъл от победа. Знаем нивото, напълно сме обективни, но излизаме да се надиграваме. Очакванията ми са да се сбием, да стане един хубав двубой, както утре, така и на реванша, и да продължим напред", допълни той. А  треньорът на ФКСБ все пак отсече, че и равенството срещу ЦСКА 1948 "е вариант".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички