Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски преди реванша с ФКСБ: Бекали ни подразни, излизаме на терена и там показваме кой-кой е


Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски преди реванша с ФКСБ: Бекали ни подразни, излизаме на терена и там показваме кой-кой е
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2279 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, сподели очакванията си за реванша с румънския ФКСБ в квалификациите на турнира Лига на конференциите. "Червените" загубиха първата битка в София с минималното 0:1, а ответната в Букурещ е утре, 3-ти август, от 21:30 часа.

"Очакванията ми са за един европейски мач. Да, негативен резултат, но въпреки това нас това нищо не ни притеснява. Отиваме, за да се върнем в мача и да отбележим голове", категоричен бе наставникът, цитиран от "Dsport".

"Не мисля, че в първия двубой беше голяма разликата, ако я имаше въобще - единствено в цифрово изражение. Надявам се да покажем лице, което отговаря на един евроучастник и разбира се да играем като равен с равен", добави той и след това разкри, че Ивайло Чочев отново няма да може да играе:

"Имаме по-скоро проблеми с трайно контузените. Има футболисти, които не могат да вземат участие след първия кръг в Първа лига. Ивайло Чочев почти е готов, но не и за този мач. С трайно контузените няма промяна. Всеки един отсъстващ оказва негативно влияние върху отбора и подготовката ни за мача. Особено като са от ранга на Ивайло Чочев. Той беше голмайстор на миналото първенство".

"Със сигурност искаме повече агресия, но повече самоувереност и да сме малко по-решителни в наказателното поле на противника. Подхождаме с респект и уважение към всеки един противник, с който играем, без значение къде се намира. Всичко се решава на терена".

"Подготовката ни за мача премина нормално. Очакванията ни, които имахме за първия мач, напълно се оправдаха. Мисля, че поддържаме същата линия във втория мач. Разбира се, че Бекали ни подразни, но тези провокации са нормални, но не ме засягат кой знае колко. Излизаме на терена и там показваме кой-кой е", завърши Атанас Рибарски, визирайки провокативния коментар на Джиджи Бекали.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Филип Филипов е възхитен от Нестор Ел Маестро, обясни и раздялата на ЦСКА със Саша Илич!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички