Треньорът на ФКСБ с 2 притеснения преди реванша, едното е по-голямата почивка на ЦСКА 1948


Треньорът на ФКСБ с 2 притеснения преди реванша, едното е по-голямата почивка на ЦСКА 1948
Снимка: Lap.bg

1033 0

Треньорът на ФКСБ Елиас Хараламбус няма същата увереност, каквато показа босът Джиджи Бекали, преди реванша срещу ЦСКА 1948. Той е притеснен от факта, че българският тим е отложил близкия си мач в първенството и е почивал повече от неговия отбор.

"След първия мач в България казах, че нищо не е свършило, свърши само първото полувреме и утре предстои второ. Ситуацията сега е малко по-различна, успяхме да анализираме мача, успяхме да анализираме нашата игра срещу тях, така че познаваме отбора по-добре, както и те ни познават по-добре.

От моя гледна точка мачът е открит. Ако смятаме дори един процент, че вече сме се класирали за следващия кръг, ще имаме големи проблеми. Ако не отидем на терена с цялата си енергия и всички сили, ще имаме проблеми. Така че трябва да сме концентрирани от първата минута, те са добър отбор", коментира Хараламбус, цитиран от румънските медии.

"Моите момчета са готови, концентрирани са и мисля, че с правилното отношение и правилния план за игра, които имаме, можем да се справим. Но пак казвам, че ще ни бъде много, много трудно. Иска да пожелая успех на всички румънски отбори, които ще играят утре", допълни кипърският треньор.

Както е известно, в първия мач, изигран в София, ФКСБ победи с 1:0. Реваншът е утре, 3-ти август, от 21:30 часа. А ето какво сподели преди реванша колегата му Атанас Рубарски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички