Официално: Димитър Бербатов обяви това, което всички чакаха да чуят


Официално: Димитър Бербатов обяви това, което всички чакаха да чуят
Снимка: БГНЕС

2911 0

Димитър Бербатов официално обяви, че ще се кандидатира за президент на БФС и ще се бори за поста на обявения на 15 март 2024 Конгрес.

Бербатов обяви дългоочакваната новина

Един от най-добрите български футболисти свика пресконференция днес (8 декември), в която разкри, че ще се бори за овакантения най-висок пост в родния футбол.

"След като се обяви датата за конгреса е нормално, както беше и предния път да обявя кандидатурата си за президент на БФС. Свикахме тази пресконференция и за да ви запознаем с част от нашите идеи", обяви Димитър Бербатов пред представителите на медиите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Приоритетите на Димитър Бербатов: Мандатност, нов формат на първенствата, нови стадиони и по-малко чужденци!

"Ние сме хората, които вече толкова години се борим в това управление неговата порочност, нормално да има малко негативизъм към нас, но бяхме длъжни. Искаме да се опитаме така да бъде направен този конгрес, че после никой да не може да иска да го обжалва. Призовавам всички други кандидати да покажат екипите си и програмите, за да може всички ние заедно да се обединим за провеждането на този бъдещ прозрачен конгрес", добави още той.

Припомняме, че ръководството на БФС, заедно с президента Борислав Михайлов подаде оставка, а преди няколко дни свика извънреден Конгрес, на който ще бъде избран новият президент на Централата.

Припомняме за ада в София на 16 ноември и протестите срещу БФС по време на срещата между националния отбор на България срещу Унгария. Не само футболни личности, но и политически такива осъдиха Борислав Михайлов и приближените му и пожелаха неговата оставка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Петър Величков внесе важни уточнения и атакува човек на Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички