Ще търси ли подкрепа от политически партии? Димитър Бербатов с двустранен отговор


Ще търси ли подкрепа от политически партии? Димитър Бербатов с двустранен отговор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

707 0

Димитър Бербатов обяви официално, че ще се кандидатира за президент на БФС на предстоящия Конгрес на 15 март 2024 година. Бившият нападател свика пресконференция днес (8 декември), на която обяви новината и бе категоричен, че иска да работи с държавата, но няма да търси подкрепа конкретно от отделните политически партии у нас.

Фокус на Бербатов ще е работата с държавата

"Ще инициирам среща с държавата, на която призовавам другите кандидат-президенти също да присъстват. Присъствието на министър председателя академик Денков, Мария Габриел, министъра на спорта Димитър Илиев също, на която ние кандидат-президентите да може да изложим част от визията си. Да може да кажем това ще се питаме да направим следващите месеци, за което вие ще бъдете уведомени. Надявам се, че ще се отговори положително на моето желание и ще се организира такава среща", сподели Бербатов.

"Аз представям програма по най-доброто на моите възможности, оттам нататък клубовете решават на един честен конгрес. Искам и ще инициирам среща с държавата, за да може тя да знае, че ние се подготвяме да Ви потърсим. Да покажеш как се подготвяш и да, задължително ще ви потърсим за да работим за доброто на българския футбол. Държавата! Не визирам партии и отделни фигури, аз апелирам към всички и затова казвам държавата. Работата ще е обективна и облекчена по този начин", добави още бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Петър Величков направи важни уточнения и атакува човек на Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички