"Няма как да се случи": Димитър Бербатов отговори на слуховете, БФС ще има 3-ма президенти?


"Няма как да се случи":  Димитър Бербатов отговори на слуховете, БФС ще има 3-ма президенти?
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

1597 0

Че пътят към поемането на управлението на българския футбол е труден и осеян с препятствия екипът на Димитър Бербатов е добре запознат. Той, Стилиян Петров и Мартин Петров вече се сблъскаха с редица премеждия, но все пак остават заедно, въпреки някои слухове за тяхната раздяла.

Предстоящото и спекулациите

Това категорично заяви самият Бербатов на специална пресконференция по повод задаващия се нов Конгрес на Българския футболен съюз. Изборите ще се проведат на 15-и март от 10:30 часа.

В последните дни се появиха информации, че една от основните фигури в екипа на опозицията - Стилиян Петров, готви самостоятелната си кандидатура за пролетта. Самият той, малко по-късно, отхвърли тези твърдения. Това стори и Димитър Бербатов.

БФС с трима президенти?

"Има слухове по тази тема. Само да кажа, че това няма как да се случи. Разбрали сме се. Може да се каже, че тримата сме президенти. Държа на тази екипност, държа на приятелите си - на човешките взаимоотноешния", коментира голмайстор номер 1 с екипа на националния ни отбор и продължи с метода, по който той и колегите му ще действат.

"Когато има проблем, да го решим ние тримата. Правим си миниконгрес, гласуваме и се взимат решенията. Аз ценя тяхната помощ, лоялност и знам през какво са минали през тези години.

Виждам и усещам какво иска да се направи с тези слухове, но това е невъзможно - ние се допълваме, всеки има своите плюсове и минуси. Аз съм човекът, който трябва да бъде лицето, но всеки сам по себе си е президент", завърши Димитър Бербатов.

Легендата на българския футбол сподели и своите приоритети - мандатност, нови стадиони, нов формат, малко чужденци и други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички