Георги Градев: Михайлов ще се опита да спечели чрез свой човек и като загуби ще обжалва, за да остане още 2 години


Георги Градев: Михайлов ще се опита да спечели чрез свой човек и като загуби ще обжалва, за да остане още 2 години
Снимка: Actualno.com

1803 0

Адвокатът по спорно право Георги Градев говори в предаването "България, Европа и светът на Фокус" за най-актуалните теми в българския футбол.  Разбира се, водещата тема бе за БФС и какво ще се случи след оставката на Борислав Михайлов.

Градев заяви, че той ще се кандидатира за шеф на футболната централа, но ако получи подкрепа, тъй като това не му е самоцел. "Винаги ще помагам на българския футбол. Работата, която съм готов да свърша за Българския футболен съюз е без значение кой ще е президент и дали съм част от БФС. Сега ще разкрия една тайна. От екипа на Димитър Бербатов има много хубаво предложение за промяна в закона за спорта. Дано е влязло за гласуване в парламентарната комисия. То е за ограничение до 3 мандата на президент", призна той.

Обжалване на резултати от хора, близки до Михайлов?

Той очаква на задаващия се Конгрес да се стигне до балотаж, а хора, близки до Борислав Михайлов да обжалват резултатите.  "Сега ще ви кажа какво ще стане. Конгрес ще има в средата на март. На него ще участва един аватар на Михайлов, който ще се бута към успеха. Ако този човек не успее, който и да е той, балотажът ще е между Бербатов и още някой. Ще има кандидатура на балотаж.

Според мен ще се направи така, че да се обжалва от хора близки до Михайлов. Емил Костадинов ще е първият, който ще обжалва резултатите от Конгреса. Затова Михайлов още не я е вписал в Търговския регистър. В момента нищо не му пречи да я впише. Той сега ще се опита да спечели чрез свой човек и като загуби, ще обжалва, за да стои още две години на власт".

"Бербатов за мен е основният кандидат за този пост. Той работи две години и половина. Екипът е феноменален. Аз работих там. Програмата е писана с помощта на западни експерти. Това е най-добре подготвеният екип. Относно Вальо Михов…имаме кой да ни забавлява. Това е Христо Крушарски", завърши изказването си юристът. Градев заяви наскоро пред нашата медия, че очаква Красен Кралев да бъде човекът, който Михайлов готви за свой заместник.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички