Венци Стефанов иска Стилиян - шеф на БФС, без Бербатов - възможно ли е това?


Венци Стефанов иска Стилиян - шеф на БФС, без Бербатов - възможно ли е това?
Снимка: БГНЕС

3275 0

Няма шанс Стилиян Петров да се кандидатира за президент на БФС. Това обяви бившият член на екипа на Димитър Бербатов - Георги Градев, пред "България Днес".

"Доколкото аз лично съм разговарял със Стилиян Петров, няма шанс той да се кандидатира за президент на БФС", каза юристът по спортно право.

Изказването беше по повод заявката на президента на Славия - Венцеслав Стефанов, че би подкрепил Петров, само ако е без Димитър Бербатов.

"Тази идея на Венци се прокарва от почти година. Тя няма почва в екипа на Бербатов и Стилиян. Не виждам разлика между тях двамата. Дали Бербо ще е президент, или Стилиян, няма да промени нищо в екипа им. Те имат обща работа и цели", каза още Градев и продължи:

"Може би трябва да се промени мисленето на футболните хора у нас. Тези, които мислят, че това е еднолично дружество и се управлява от един човек. Това сдружение се управлява от колективен орган, в случая са 15 човека. Решенията се взимат колективно, а президентът е само лицето на тези решения. Той нищо не може да реши индивидуално". Днес стана ясно и че Бербатов ще даде извънредна пресконференция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички