Решено: Напуска ли Стилиян Петров екипа на Бербатов, за да се кандидатира за президент на БФС?


Решено: Напуска ли Стилиян Петров екипа на Бербатов, за да се кандидатира за президент на БФС?
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2762 0

Една от основните фигури в екипа на Димитър Бербатов, който се бори за управлението на българския футбол - Стилиян Петров, отговори дали ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.

Категорично!

"Не съм си и помислял такова нещо", заяви родната легенда пред "Тема Спорт". Той ще продължи борбата заедно със своите колеги и приятели и няма да се отделя като самостоятелен кандидат, каквато възможност се твърдеше, че съществува.

Появилите се слухове гласяха, че Стенли бил считан за по-подходящ избор за поста предвид по-умереното си поведение. Изглежда обаче самият той не смята така и позицията остава отворена за Бербатов.

Какво предстои?

Към момента единствено техният екип обяви публично кандидатурата си. Това стори и съсобственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, но мнозима не взимат думите му на сериозно.

На този етап, след оставката на Борислав Михайлов, начело на БФС временно е Михаил Касабов. В сряда (06.12) от 13:00 часа в базата в Бояна ще бъде събран Изпълкомът на съюза. Неговата задача ще е насрочването на дата за Конгрес. Именно на него ще се гласува оставката на доскорошния президент и ще бъде избран нов такъв.

Междувременно екипът на Бербатов чака решение за голяма нередност преди Конгреса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички