Петев за вратарската дилема: Не ме интересува общественото мнение


Петев за вратарската дилема: Не ме интересува общественото мнение

1702 1

Ивайло Петев - новият селекционер на България, за пореден път аргументира решението си да предпочете Николай Михайлов пред Владислав Стоянов на вратата на националите за мача срещу Италия (2:2).

Той сподели в интервю, че последната дума е негова, но за това решение се е доверил на преценката на треньора на вратарите - Любомир Шейтанов.

"Естествено, че последната дума е моя. Коментирахме ситуацията с треньора на вратарите Любо Шейтанов, той се обоснова защо и в крайна сметка му се доверих.

Не мога да изпадна в подробности, това беше негово решение. Мотивът му беше такъв, че Владо Стоянов в Лудогорец пази по един начин, докато за националния отбор още не е изиграл най-силния си мач", коментира Петев в ефира на БНТ.

Петев подчерта, че ще действа с твърда ръка и няма да се поддаде на общественото мнение що се отнася до селекцията, която ще пуска в мачовете.

„Наистина не ме интересува общественото мнение, важното е аз да съм убеден в моите решения. Трябва да бъда сигурен, че това е човекът за даден мач и действам. Владо е добър вратар, но така сме преценили. Естествено, че аз нося отговорността".

В заключение Петев разкри задоволството си, че отборът му е реагирал отлично след ранния гол, който дойде след грешка на Михайлов и автогол на Минев.

"След гола не съм си мислил, че ще паднем с разлика. Беше важно в първите 7-8 минути след гола да се оттърсим от напрежението и да заиграем. Хубавото е, че успяхме да го направим", коментира Петев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички