Божинов: Колегите ми направиха нещо невероятно, особено Попов


Божинов: Колегите ми направиха нещо невероятно, особено Попов
Снимка: БГНЕС

1594 0

Нападателят Валери Божинов не бе титуляр срещу любимата си Италия при 2:2 снощи, но отдаде дължимото на своите съотборници, които почти цял мач водеха срещу силния съперник, но допуснаха изравняване в края.

"Това е Италия, съжаляваме, че не успяхме да победим. Имаха проблеми, но нас това не ни интересува. Колегите ми излязоха и направиха нещо невероятно", коментира играчът на Тернана след мача.

"Първото полувреме имахме инициативата. Допуснахме два нелепи гола. Само може да съжаляваме. Ако бяхме взели трите точки, щяхме да сме в играта", допълни играчът.

Той поздрави конкретно най-критикувания национал Ивелин Попов за представянето му на терена. "Поздравих Попето, игра много силно, беше моторът на нашия отбор. Отличавам него, защото той отнесе много критики последните години", каза той.

Божинов посочи предимството на новия селекционер Ивайло Петев.

"Мисля, че той е човек, който дава самочувствие и вяра на футболистите. Каза, че ще разчита на всички. Щом сме тук, вярва на тези футболисти. Когато познаваш футболистите, резултатите се получават", бе коментарът му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички