Люпко: На "Герена" бяхме като глинени гълъби


Люпко: На "Герена" бяхме като глинени гълъби

2333 0

Наставникът на Литекс Люпко Петрович говори пред "Спортски журнал" за събитията от вчерашния мач на "Герена" между ловчанлии и "Левски".

- Спортният директор Стоилов изтегли от терена в 45-ата минута отбора и това бе решение на ръководството, след всичко, което ни се случи в последните няколко дни.

Каква всъщност е причината за изваждането на отбора?

- Срещу "Левски" играхме преди няколко дни за Купата и победихме, въпреки че те бяха фаворити в този мач. От самото начало на този мач ние бяхме като глинени гълъби. От началото се видя, че ще имаме проблеми. В 15-ата минута съдията Йорданов показа червен картон на наш играч, но с това не приключва висчко.

Какъв беше най-големият проблем?

- Само 4 минути по-късно, в 19-ата минута, успяхме да вкараме гол и да поведем. Малко смирихме и феновете, и играчите на "Левски". Всичко беше добре до 45-ата минута. Възникна кавга между двама играчи в наказателното поле, а съдията Йорданов без много да мисли извади червен картон и го показа на Перес, докато на играча на домакините Бедоя нищо не даде.

Българските медии пишат, че вие сте искали да останете на терена и да доиграете мача.

- Играчите ме молеха да играем до края. казаха ми, че ще ги победим и с 9 души, но решението на ръководните лица бе такова и напуснахме терена. Знаем, че ще последват санкции, но сме готови да приемем всичко това, защото преживяното в последните 7 дни в двата мача срещу Левски е срам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички