Стоилов каза за ЦСКА-Литекс и обвини "Левски" в кампания срещу Ганчев и клуба


Стоилов каза за ЦСКА-Литекс и обвини "Левски" в кампания срещу Ганчев и клуба
Снимка: Официален сайт на Литекс

1163 0

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов определи като абсурдни твърденията на Даниел Боримиров, че скандалът на "Герена" вчера е дал началото на обединението между Литекс и ЦСКА. Според Стоилов зад кампанията, която се водела от дълго време срещу Литекс и боса Гриша Ганчев, стоят именно собствениците на "Левски".

"Определени медии от доста дълго време по всякакъв начин се мъчат да компрометират г-н Гриша Ганчев и Литекс. Кой стои зад тази кампания? Щом се случва с Левски, значи собствениците на Левски. За вчера мога да кажа, че решението за изваждането на отбора беше чисто спортно-технически. Абсурд е да говорим за сливане в ЦСКА. Не знам кой болен мозък може да говори такива неща. Не съм сигурен, че Боримиров сам е стигнал до този извод. Мисля, че някой друг му е сложил тези думи в устата", заяви Стоилов пред "Нова телевизия".

Той обяви, че решението да изведе отбора от терена и така да прекъсне мача, не е било плод на емоция, а на натрупване от последните 3 месеца.

"20 мача се изиграха и смея да твърдя, че ние сме най-ощетени по отношение на съдиите. Вчера на "Герена" видяхме абсолютен фарс. Ние държим на самочувствието, което самите играчи са си извоювали на терена. Преди три дни победихме Левски с 3:0 с човек по-малко. Разликата в класите е очевидна. Вчера се правеше всичко възможно Литекс да загуби", категоричен бе той.

"Има три отбора в челото, които са заинтересовани от това. След дузпата, която се даде, бях убеден, че с всякакви средства ще се направи така, че да загубим. Тук не опира само до гордостта на Литекс, вече години наред налагаме много млади таланти в отбора си и следваме нашата политика. Ние сме гръбнакът на всички национални гарнитури. Това, което започна още от април месец миналата година, няма как да продължава. Или футболът у нас ще се оправя, или всичко ще загнива, както е тръгнала цялата държава", заяви с огорчение мениджърът на "оранжевите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички