Мъри за "Левски" - Литекс": Хубав мач, но изваждането не е правилно


Мъри за "Левски" - Литекс": Хубав мач, но изваждането не е правилно

1192 0

Един от най-успешните български треньори - Станимир Стоилов, призна, че е разочарован от случилото се на стадион "Георги Аспарухов" по време на мача между "Левски" и Литекс. Специалистът наблюдава двубоя в компанията на помощниците си в Астана Саид Ибраимов и Цанко Цветанов.

"Изненадан съм от прекратяването на мача, иначе като футбол не беше лошо случващото се на терена", коментира Мъри след прекратяването на мача.

Той не пожела да коментира дали е имало основания за действията на ръководството на Литекс, но добави: "В никакъв случай изваждането от терена не е правилното в такава ситуация. Но според мен треньорът не решаваше в случая. Аз не съм съдник, просто видях един хубав мач, който беше интересен, но за жалост прекъснат".

"Не мога аз да казвам какво ще се случи, има си хора да решават", завърши Стоилов.

Наставникът на Астана, както треньорът на ловчанлии Люпко Петрович, е водил и двата тима, които мериха сили на терена снощи.

Освен Мъри, на стадиона бе и националният селекционер Ивайло Петев. Той стана шампион на два пъти като играч с Литекс и беше избран в Идеалния отбор на десетилетието в Ловеч, а през 2013 г. беше избран за треньор на Левски, но не пое тима след скандал при представянето му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички