Христо Стоичков слага край на треньорската си кариера?

Легендата на българския футбол Христо Стоичков вероятно е приключил с треньорската си кариера, пише днес "24 часа". Очаква се носителят на Златна топка да се съсредоточи върху кариерата си на журналист.

Родното издание информира, че цели 136 специалисти имат лиценз на УЕФА PRO. От тях двама са тези, които не са го подновили - Христо Стоичков и Христиакис Косианос. Лицензът на Камата е изтекъл още в края на миналата година, а на Косианос на 30 юни тази година, като това става ясно от сайта на треньорската школа у нас.

Те трябва да превземат ефира! Новите рекламни лица, родени от българския футбол

В държавите с най-развит футбол се въртят огромни пари, знаете. Една голяма част от тях са от рекламни договори. Ами ние в България защо спим! Да...

Кратката треньорска кариера на Стоичков стартира на 15 юли 2004 година, когато бе назначен за селекционер на националния отбор. На 11 април 2007 г. той подаде оставка и пое Селта. След това работи в южноафриканския Мемалъди Съндаунс и Литекс. За кратко бе обявен и за наставник на ЦСКА. След това имаше няколко оферти за работа, но ги отклони.

А какво мнението на Камата за връщането на Неймар в Барселона ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!