Стоичков: Фандъкова ме увери, че ще има нов стадион на ЦСКА


Стоичков: Фандъкова ме увери, че ще има нов стадион на ЦСКА

3970 0

 

Малко преди да отлети за Маями, най-големият български футболист Христо Стоичков се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова. След нея носителят на Златната топка обяви, че ще има нов стадион на мястото на "Българска армия".
Г-жа Фандъкова ме увери, че нов стадион на ЦСКА ще има – рече Стоичков на летището. – Много е важно да се спазват законите. На рисунките стадионът е много хубав и съм сигурен, че ако всичко е по правилата, ще стане реалност. Това е желанието и на Фандъкова. Познаваме се от години и тя винаги си държи на думата. Каквото е обещала на София, го е изпълнила.“ 

Носителят на "Златна топка" Христо Стоичков отново захвана темата с новия стадион на любимия му и бивш отбор ЦСКА. Легендарният футболист за пореден път обеща на "армейците", че нов стадион ще има, а в тази връзка е разговарял с кмета на София Йорданка Фандъкова.

"Г-жа Фандъкова ме увери, че нов стадион на ЦСКА ще има. Много е важно да се спазват законите. На рисунките стадионът е много хубав и съм сигурен, че ако всичко е по правилата, ще стане реалност", започна Стоичков на летището.

"Това е желанието и на Фандъкова. Познаваме се от години и тя винаги си държи на думата. Каквото е обещала на София, го е изпълнила", добави още той. 

Още преди няколко седмици Стоичков обеща на "червените" фенове, че нов стадион ще има. Какво още каза Камата за ЦСКА тогава - припомнете си в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички