Стоичков обеща на "червени" фенове: ЦСКА ще има нов стадион


Стоичков обеща на "червени" фенове: ЦСКА ще има нов стадион

4141 0

Легендата на ЦСКА и България Христо Стоичков даде обещание на фенове на "червените", че клубът ще вдигне нов стадион. Камата направи това по време на среща с фенклуба на ЦСКА в Панагюрище, на която раздаде много автографи върху автобиографичната си книга "Историята".

"Нов стадион ще има! Никой няма да къса детелинки, няма да реже дървета. Каквото искат да си говорят разни архитекти. Ще говоря и с Гриша Ганчев. Това е пътят! ЦСКА трябва да има нов стадион и ви обещавам, че ще има", заявил именитият български футболист, цитиран от "Труд".

"Сърцето ми винаги ще е червено. ЦСКА ме направи личност, футболист и винаги ще съм признателен. Знаете през какво мина клубът. Преди няколко години дадох името си, за да може ЦСКА да се върне на мястото си. Подкрепяйте отбора, както аз го правя от много далече", призова Стоичков.

Както е известно, "червените" искат да построят нов стадион на мястото на "Българска армия", който да е с увеличен капацитет, но Столична община се възпротиви на идеята ми, обявявайки, че не иска строежи и няма да позволи и сантиметър разширение на стадиона. Съществува вариант двете страни все пак да се разберат по въпроса. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама