Ботев (Враца) надделя срещу Витоша след голово шоу със 7 попадения


Ботев (Враца) надделя срещу Витоша след голово шоу със 7 попадения
Снимка: Фейсбук страница на Ботев Враца

1669 0

Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца) сътвориха истинско голово шоу  в последния мач от 30-ия кръг в Първа лига, група „А“ на втората осмица. Врачани победиха с 2:5 и по този начин „тигрите“ от Бистрица вече нямат надежди да изместят съперника си от втората позиция, която запазва мястото на врачани в Първа лига и им дава право на участие в баражите за седмото място.

До 7' два гола на Валери Домовчийски не бяха зачетени, но в 15' все пак Ботев поведе с попадение на Емил Стоев, макар и след рикошет, който заблуди стража на Витоша. В 25' Стоев удвои аванса на гостите след грешка на стража Християн Василев.

Само три минути след това Валери Домовчийски направи преднина на Ботев класическа. В 30' Георги Купенов намали след центриране от корнер на Ивайло Лазаров. Още преди почивката пък Емил Стоев оформи своя хеттрик за 1:4. Малко след началото на втората част Григор Долапчиев с глава намали за 2:4, а в 53' Гъргоров нацели и гредата. В 87' домакините удариха втора греда чрез Иван Вълчанов, а в последните секунди Даниел Генов оформи крайния резултат след двойно подаване с реализиралия хеттрик Емил Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички