Евандро: Искам да вляза в историята на клуба, ЦСКА ще се бори докрай в първенството


Евандро: Искам да вляза в историята на клуба, ЦСКА ще се бори докрай в първенството
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1626 0

Футболистът на ЦСКА Евандро сподели, че се надява да твори история с "червените". Той получи приза си за Играч номер 1 на 29-ия кръг в Първа лига, след като събра 7 от общо 20 гласа в традиционната анкета на Пресклуб "България".

"Доволен съм много от наградата и искам да благодаря на всички мои съотборници, защото без тяхната помощ нямаше да мога да получа тази награда. Имахме възможност и ситуации, но липсваше малко спокойствие в тези моменти, за да вкараме гол", заяви футболистът по повод мача с Левски през уикенда.

"Аз лично искам да вляза в историята на клуба. Предстои ни важен мач, а при победа в него, всички ще влезем в историята на клуба. Лично аз искам да направя история с фланелката на ЦСКА. Много по-добре се чувствам вече в отбора. Перфектно се чувствам с моите съотборници. Сега ми е по-лесно, отколкото в началото."

"Ботев е отбор, който има добри състезатели и отбор. Трябва да внимаваме за всеки детайл, защото детайлите ще решат много ситуации.  Много е трудно един от нас да остава извън групата. Всички искат да помагат на тима и не е приятно разбира се един от нас да е извън групата. Всеки път усещам по-голяма увереност, но да не забравяме, че старши треньорът решава. Аз винаги съм готов."

"Възможно е разбира се. Първенството още е отворено и докато имаме шанс, ние ще се борим докрая. Ние имаме добър отбор. Ще използваме всички оръжия, които можем срещу тях и дано накрая да излезем ние победители от тази битка. За мен това е едно оспорвано, трудно първенство. Трябва да внимаваме, защото тази година детайлите ще решат първенството."

След първия мач с Ботев Пловдив треньорът на ЦСКА Любослав Пенев излезе с иронично предложение към БФС. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички