Забравете Кристиано Роналдо - ето го най-доброто изпълнение на Евро 2020 (ВИДЕО)


Забравете Кристиано Роналдо - ето го най-доброто изпълнение на Евро 2020 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6984 0

Националният отбор на Дания и всички датчани преживяха много от старта на Европейското първенство до класирането на отбора на 1/8-финалите, където той ще се изправи срещу Уелс на Гарет Бейл. 

Тимът на Каспер Хюлманд разпердушини Русия с 4:1 в последния си мач от груповата фаза на турнира и по този начин спечели "билет" за място сред най-добрите 16 отбора на първенството на Стария континент. 

В мача срещу руснаците стадион "Паркен" в датската столица Копенхаген бе изпълнен почти до краен предел и хиляди станаха свидетели на живо на грандиозната победа на Дания. Много малка част от тях обаче видяха едно друго героично изпълнение, което заслужава адмирации и похвали...

Един запалянко бе натоварен с тежката задача да занесе бири на всички свои приятели. На кадри в интернет се вижда как той си проправя път между феновете на "червения динамит" и катери стълбите докато балансира не една, не две, а цели 12 бири с ръцете и брадата си, а на всичкото отгоре в едната си ръка носи плик и държи горнище на дреха под мишницата си. Забавната гледка бе гарнирана и от един хот-дог на върха на "бирената пирамида" от чаши. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички