ВИДЕО: Правилно ли Кабаков показа директен червен картон на Емре Джан?


ВИДЕО: Правилно ли Кабаков показа директен червен картон на Емре Джан?
Снимка: Getty Images/Gulliver

6951 0

Българският рефер - Георги Кабаков, започва да получава наряди за все повече престижни срещи. Преди почти две седмици той бе на "Сантяго Бернабеу" и ръководеше среща от груповата фаза на Шампионска лига между 13-кратния клубен европейски шампион - Реал Мадрид, и белгийския Брюж.

Тогава той показа втори жълт и съответно червен картон на състезател от гостуващия отбор. Вчера Кабаков ръководи европейската квалификация между Германия и Естония, като отново не се поколеба да наруши численото равенство между играчите на терена, а този път това се случи с директен червен картон.

Потърпевш бе полузащитникът на Бундестима - Емре Джан, като това се случи още в 14-тата минута на двубоя при резултат 0:0. Влизането на играча на Ювентус бе грубо, като освен това футболистът на Естония оставаше сам срещу вратаря, но все пак германците имаха своите претенции. В крайна сметка те надделяха с 3:0 като гост, но и трите попадения паднаха през втората част. Вижте ситуацията и преценете сами дали българският съдия е постъпил правилно:

А какво стори Аржентина в контролата срещу Еквадор и какво измерение доби разгромът в тази "приятелска" среща - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички