Хари Кейн: Чака ни изключително труден мач, може въобще да няма расизъм

Капитанът на Англия Хари Кейн също беше със смекчен тон относно темата с расизма, от който със сънародниците му се притесняват да не пострадат по време на утрешната евроквалификация срещу България. Нападателят заяви, че очаква много труден мач, въпреки че на "Уембли" "Трите лъва" сгазиха нашия тим с 4:0.

"Очевидно, всички бяхме разочаровани от резултата срещу Чехия. В последните 2-3 години получихме доста хвалби относно играта си. Но това се получава, когато не си фокусиран и не играеш на топ ниво в Европа - биваш наказан. Не бива да се вторачваме в тази загуба, трябва да се фокусираме върху мача утре, който ще бъде изключително труден. Трябва да покажем, че сме си взели поука", коментира играчът на Тотнъм на пресконференцията днес.

Красимир Балъков сменя схемата за мача с Англия

Селекционерът на националния ни отбор Красимир Балъков обмисля да смени схемата за домакинството на Англия в понеделник. Срещу Черна гора триколь...

"В крайна сметка, ние сме на първо място, победа утре ще ни постави в прекрасна позиция за класиране, така че това е нашата главна цел", допълни английската звезда и заговори и за расизма.

"В началото на седмицата имахме среща за това какво би се случило при расистки скандирания, но може въобще да не се стигне дотам. В крайна сметка, си има протокол, футболистите просто трябва да си свършим работата на терена, затова сме изцяло фокусирани върху футболния мач", категоричен бе той. А кои трима български футболисти са най-голямата заплаха за английския тим, според "Mirror", вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!