Саутгейт смени тона: Ще бъде тежък мач, имаме пълно доверие на властите


Саутгейт смени тона: Ще бъде тежък мач, имаме пълно доверие на властите
Снимка: Getty Images/Guliver

1377 0

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт показа много по-спокоен тон на пресконференцията преди мача с България в сравнение с този от последните няколко дни. Специалистът заяви, че очаква в деня на евроквалификацията между двата тима да се говори само за футбол и че не очаква проблеми с расистки атаки от родните фенове.

"В Прага казах, че сме гости в друга държава, но ние самите имаме проблеми на местно ниво. Истината е, че трябваше да подготвим футболистите за това, което стана в Черна гора. Имаме пълно доверие на властите и ми се иска всеки утре да говори за футбол", заяви Саутгейт. Той посочи, че очаква труден мач в София.

"Чака ни изключително важен и тежък мач. Подготвихме се здраво, за да реагираме след загубата от Чехия.Играхме преди 20 години срещу България, а тогава беше много тежък мач. Ще трябва да се потрудим доста, за да вземем точките срещу България", категоричен бе той.

"Може би всичките сме фокусирани върху следващото лято. Но ние трябва да сме сигурни, че ще се класираме и да се представим по начин, който е добър. Представянето срещу Чехия бе слабо и играчите знаят, че не играха на ниво. Трябва да се класираме на голямо първенство, за да се реши дали сме голям отбор", каза още Саутгейт. Той призна, че няма проблеми с контузени играчи, като единствено Дани Роуз е с проблеми. А какво сподели за двубоя българският му колега - Красимир Балъков, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички