Треньорът на Аржентина сравни Лионел Меси с Роджър Федерер и отправи призив към феновете на футбола


Треньорът на Аржентина сравни Лионел Меси с Роджър Федерер и отправи призив към феновете на футбола
Снимка: Getty Images

2610 0

Лионел Меси трябва да бъде ценен от феновете на всички отбори на Световното първенство в Катар, тъй като един ден, когато реши да се откаже, ще липсва на футбола точно както сега Роджър Федерер липсва на тениса, че дори и повече!

Такова мнение изрази старши треньорът на Аржентина - Лионел Скалони, след победата на своя отбор срещу Ямайка в контролна среща, която се игра в САЩ. Това бе 35-и пореден мач, в който "гаучосите" не загубиха, а Бълхата отбеляза своя гол №90 на национално ниво.

"Меси е като Федерер. Той се отказа (б.р. - швейцарецът) и всички осъзнаха: "Няма да бъде повече тук, повече няма да играе". Колко от нас искат да видят Федерер отново на корта? Просто е удоволствие да го гледаш как играе. Същото ще се случи и с Меси, че дори в по-голяма степен, защото футболът е спорт, който оказва по-голямо влияние", заяви Скалони след 3:0 срещу Ямайка и посъветва:

"Затова нека просто му се насладим. Имам възможността да го тренирам, но, ако бях фен, щях да си купя билет и да го гледам, щях да си купя неговата тениска. Остана ни единствено да му се наслаждаваме, защото не знам дали някога ще се появи друг такъв футболист".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 

Златна топка кога!? Сърбин направо попиля голови рекорди на Роналдо и Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички