Фен нахлу за автограф от Меси, стюардите го "оставиха" с половин подпис (ВИДЕО)


Фен нахлу за автограф от Меси, стюардите го "оставиха" с половин подпис (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2327 0

Седемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси отново предизвика истински фурор с появата си в игра за националния отбор на Аржентина. Меси влезе като резерва в приятелския мач срещу Ямайка и отбеляза два гола за победата на своя тим с 3:0.

Още когато се появи покрай тъчлинията на стадион "Ред Бул Арена" в Лайпциг, Меси накара феновете по трибуните да полудеят от радост. С влизането си целият стадион започна да ехти от виковете към аржентинската суперзвезда.

В самия край на мача Меси отбеляза два гола във вратата на Ямайка, като едното попадение бе от пряк свободен удар. Футболистите на Ямайка обаче чакаха последния съдийски сигнал, за да могат да отидат до Меси и да си направят обща снимка с него.

За стюардите, отговарящи за сигурността на стадиона, също имаше много работа. Няколко привърженици нахлуха на терена в опит да стигнат до Меси, а един от тях дори поиска автограф от аржентинеца на гърба си. Секунди по-късно обаче запалянкото бе повален на земята от стюардите и остана с недовършен автограф от Меси.

В предишния приятелски мач на Аржентина Лионел Меси отново бе "нападнат" с телефони и таблети от противниковите футболисти (ВИДЕО)

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички