Аржентина удари Ямайка с 3:0, Лионел Меси пак блести и вече има 90 гола за "гаучосите" (ВИДЕО)


Аржентина удари Ямайка с 3:0, Лионел Меси пак блести и вече има 90 гола за "гаучосите" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2759 0

Националният отбор по футбол на Аржентина постигна нова класическа победа, този път срещу Ямайка, в контролна среща, която се проведе на "Ред Бул Арена" в Ню Джърси, САЩ.

След като преди броени дни "гаучосите" вкараха 3 безответни гола на Хондурас, сега съставът на Лионел Скалони отново отбеляза три попадения и запази "суха" мрежа, а това бе 35-ият пореден мач, в който Аржентина не регистрира загуба и е близо до изравняване на рекорда на Италия от 37 поредни срещи без поражение!

На фона на информациите, че е болен, Лионел Меси не започна като титуляр, а нападателят на Манчестър Сити Хулиан Алварес откри резултата в 13-ата минута, след като засече подаване на Лаутаро Мартинес в наказателното поле - 1:0.

Десетина минути след началото на второто полувреме Меси се появи в игра, заменяйки автора на асистенцията за първото попадение. В 87-ата Бълхата си овладя топката на 25-ия метър пред вратата на Ямайка, напредна още малко и с премерен удар в долния ляв ъгъл покачи на 2:0.

В заключителните секунди на двубоя Лео Меси си изработи пряк свободен удар фронтално срещу вратата и сам се нагърби с изпълнението му. Последва шут по земя в долния десен ъгъл, който матира стража на Ямайка за трети път - 3:0, а това бе гол №90 в кариерата на Меси за Аржентина!

Ето и репортаж от Аржентина 3:0 Ямайка:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички