Христо Стоичков: Лео Меси няма да се върне в Барселона, Световното ще е уникално


Христо Стоичков: Лео Меси няма да се върне в Барселона, Световното ще е уникално
Снимка: Getty Images

4206 0

Най-великият български футболист за всички времена - Христо Стоичков, коментира възможността Лео Меси да се завърне в своя дом Барселона. В "Арена Спорт“ по "БНТ" Камата сподели и очакванията си за Световното първенство в Катар.

"Меси няма как да се завърне в Барселона, при положение, че си тръгна по този начин. Концентриран е в Шампионска лига. С Неймар и Мбапе е нещо страшно. Аржентина е от фаворитите за Световното. Сега вече не се разчита само на Меси. Всеки дава максимума от себе си. Затова Меси е по-спокоен и играта на Аржентина върви. Ще се "заселя" в Катар за 40 дни. Ще бъде различно първенство", категоричен беше носителят на "Златна топка", след което разкри фаворитите си за триумф в надпреварата, както и отборите, които може да направят изненади.

"За един професионалист няма значение кога играе. Ако искаш да си шампион, трябва да спечелиш седем мача. Франция има страхотен отбор, Англия също. Никой не говори за Испания, но тя има уникален треньор и невероятни играчи. Изненадата може да дойде от Белгия и Дания. Хърватия и Дания ще ни представляват, след като ние не можем да се класираме. Не желая да говоря за българския футбол. Нямаме допирни точки.

Ще видим една от новите звезди, защото Холанд няма да бъде. Искам да видя Мбапе. На 20 години стана световен шампион. Ще има изненади. Германия също има страхотни млади футболисти. Това Световно ще покаже приятелството. Ще поразредят феновете. Сигурен съм, че Катар ще има страхотна организация и ще направи незабравимо Световно. Ще бъде уникално, аз съм сигурен. Видях на всеки стадион какво е, уникално е", допълни още той.

Ето какво каза Камата за войната между Русия и Украйна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички