Великият Висенте дел Боске направи своя избор между Роналдо, Меси и Неймар


Великият Висенте дел Боске направи своя избор между Роналдо, Меси и Неймар
Снимка: Getty Images

8724 0

Легендарният футболист и треньор на Реал Мадрид - Висенте дел Боске, даде интервю пред "A la Contra", в което бе помолен да направи своя избор между Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Неймар.

Световният и европейски шампион с Испания уточни, че не иска да ангажира никого с мнението си, но бе категоричен, че капитанът на Аржентина е най-добрият в света, защото в допълнение към всичко, което е способен да прави на терена, има стил на игра, който му напомня за същността на кварталния футбол:

"Смятам, че Лионел Меси е най-добрият. Не се чувствам добре да го кажа, защото не искам да разстройвам никого, но мисля, че Меси е един от онези, които помним от квартала - онзи, който беше най-добрият от всички и на когото всички подаваха. Топката винаги е в него", бе отговорът на Дел Боске, който след това каза с какво Роналдо и Неймар са по-различни:

"Кристиано Роналдо има различен стил. Той не се интересува от играта в средата на терена, не се интересува от ролята на плеймейкър. Интересува се само от завършващата фаза и в нея е страхотен. А пък Неймар е играч, който притежава нещо, което в момента не се използва много във футбола - дриблирането. Привилегия е да имаш футболист с такива качества".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Рафаел Бенитес разкри кой е най-добрият играч, с когото е имал честта да работи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички