След кошмарната вест: Лионел Меси написа 2 думи и тагна Неймар към публикацията си в Instagram (СНИМКА)


След кошмарната вест: Лионел Меси написа 2 думи и тагна Неймар към публикацията си в Instagram (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5282 0

Кошмарната новина за Неймар достигна и до Лионел Меси, който използва профила си в социалната мрежа "Instagram", за да изрази своята подкрепа към близкия си приятел.

Припомняме, че клубният отбор на бразилеца - Ал Хилал, съобщи, че футболистът е скъсал предна кръстна връзка и менискус на лявото коляно и сега му предстои операция.

2 думи

"Mucha fuerza!", написа Бълхата в Инстаграм, тагвайки към публикацията бившия си съотборник в Барселона и ПСЖ, което в буквален превод на български означава "Много сила!", но се тълкува по-скоро като "Бъди силен!".

31-годишният национал на Бразилия, който получи травмата по време на гостуването на Уругвай, загубено с 0:2, ще се възстановява поне 6 месеца и няма да може да се изправи срещу Меси по време на следващата пауза за националните тимове, когато Аржентина гостува на Селесао в сблъсък от световните квалификации за Мондиал 2026 (22.11.).

Почти сигурно е, че сезон 2023/24 за Неймар вече приключи, като неговата цел ще е да бъде на линия поне за Копа Америка 2024, която ще се проведе между 20-и юни и 14-и юли догодина...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички