В Бразилия са умерени, но доктор прогнозира пореден огромен кошмар за Неймар (ВИДЕО)


В Бразилия са умерени, но доктор прогнозира пореден огромен кошмар за Неймар (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1968 0

Феновете на Бразилия се страхуват от най-лошото, след като голямата им звезда Неймар напусна игрището на носилка при поражението с 2:0 в световната квалификация срещу Уругвай. Малко преди полувремето бившият ас на Барселона падна, стискайки лявото си коляно, след като постави крака си в битка за топката.

31-годишният играч напусна терена разплакан и беше изнесен от терена на носилка, а нападателят на Тотнъм Хотспър Ричарлисън беше въведен вместо него. Както съобщава "The Athletic", Неймар търпеливо чака резултатите от теста, за да разбере и определи степента на текущия си проблем с контузията.

От бразилския лагер не бързат със заключенията

"Направихме всички тестове и утре ще ги повторим. Тези 24 часа са от ключово значение, за да видим как ще реагира коляното му, колко ще бъде подуто и какво ще покажат снимките. Нека да изчакаме прегледите със спокойствие, да оценим със спокойствие и да ви кажем, след като имаме диагноза", каза лекарят на отбора на Бразилия след мача.

Лоша прогноза за Неймар от доктор по спортна медицина

Докторът по спортна медицина Браян Сътере се включи с дългогодишния си опит и съобщи на феновете на Бразилия и Ал-Хилал най-лошата възможна новина, твърдейки, че може да е скъсал предната си кръстна връзка. В своето видео в "YouTube" навлезе в подробности за това колко сериозна може да бъде контузията на Неймар и защо дава точно тази прогноза.

"Първо, Неймар се приземява на сравнително плоско стъпало на този ляв долен крак. Можем също да видим как тялото му е малко над тази наранена страна. Коляното пада навътре спрямо стъпалото, което е насочено навън. В тази позиция той е малко напред и ако преминем няколко кадъра напред, можете да видите как почти изскача назад точно когато кракът на Неймар стъпва на тревата. Това е тревожно за нараняване на предна кръстна връзка", прогнозира лекарят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички