Официално: Неймар е получил една от най-тежките контузии във футбола - ще бъде аут за дълго време!


Официално: Неймар е получил една от най-тежките контузии във футбола - ще бъде аут за дълго време!
Снимка: Getty Images

8368 0

Елитният клуб от Саудитска Арабия Ал Хилал обяви, че вече са излезли резултатите от направените медицински тестове на Неймар и те са кошмарни!

Най-лошите прогнози се сбъднаха...

31-годишният бразилец е със скъсана предна кръстна връзка, както и със скъсан менискус на лявото коляно! Това е една от най-тежките контузии във футбола, която ще остави Ней за дълго време извън терените...

"Медицинските тестове, които премина Неймар, потвърдиха скъсване на предна кръстна връзка и скъсване на менискус в коляното. Предстои да бъде извършена операция, а след това ще бъде назначена възстановителна програма", гласи съобщението на Ал Хилал.

Припомняме, че бившият футболист на Барселона и ПСЖ се контузи при гостуването на Бразилия на Уругвай от световните квалификации, загубено от Селесао с 0:2

Впоследствие доктор по спортна медицина прогнозира огромен кошмар за Неймар, който вече е факт. Възстановяването от такава травма отнема поне половин година. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След кошмарната вест: Лионел Меси написа 2 думи и тагна Неймар към публикацията си в Instagram! (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички