Скандалът се поднови, Бензема обвини Дешан в лъжа и го оприличи на клоун (СНИМКА)


Скандалът се поднови, Бензема обвини Дешан в лъжа и го оприличи на клоун (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2823 0

Сагата в отношенията между двете френски легенди - Дидие Дешан и Карим Бензема, изглежда, че няма край. Не е тайна, че двамата не се разбират особено, като последните искри бяха по повод Световното първенство в Катар. Тогава Бензема се контузи в началото на надпреварата, но така и не бе викнат обратно в състава. Нещо, за което още се спори чия е вината.

Версията на Дешан за Бензема и Световното първенство

В интервю за Le Parisien Дешан даде своята версия за фактите относно оттеглянето на Бензема от Световното първенство в Катар. "Карим беше наранен, защото това Световно първенство означаваше много за него. Той ми каза, че всичко свърши. Диагнозата на нашия лекар съвпада с тази, която му поставихме в Мадрид. В най-добрия случай връщането му към тренировки не можеше да се случи преди 10 декември.  Когато научихме, му казах: "Карим, няма закъде да бързаш. Вие организирайте завръщането си с мениджъра на отбора". Когато се събудих, научих, че го няма. Това беше негово решение, той няма да ви каже друго, разбирам го и го уважавам".

Отговорът на Бензема не закъсня

На носителя на "Златната топка" не му отне много време да отговори. В ситуацията, която може да се опише само като футболен сериал, 35-годишният нападател публикува в Instagram в две отделни публикации: "Това е дързост", завършена с емотиконка на клоун и "Свети Дидие. Лека нощ", а освен това сподели и видео, в което мъж казва: "Лъжец, лъжец".

Очевидно е, че тези публикации противоречат на разказа на бившия му треньор, че изборът на нападателя е бил да не се връща в националния отбор. Последните изказвания от страна на Бензема само допълнително подхранва слуховете, че е бил готов да се завърне преди края на Световното първенство. Именно след края на първенството една от големите звезди - Рафаел Варан, изненадващо се отказа от националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички