Реал Мадрид съхранява Карим Бензема за битките с Ливърпул и Барселона


Реал Мадрид съхранява Карим Бензема за битките с Ливърпул и Барселона
Снимка: Getty Images

2714 0

Двама футболисти на Реал Мадрид ще пропуснат домакинството на Еспаньол от кръг №25 в Ла Лига, което е насрочено за 11 март от 15:00 ч. българско време, съобщава "Marca". Един от тях е актуалният носител на "Златната топка" - Карим Бензема!

Французинът не тренира вече втори ден със съотборниците си и няма да играе в предстоящия шампионатен мач. Целта пред него е да бъде напълно готов за реванша с Ливърпул от 1/8-финалите на Шампионска лига (15 март), както и за "Ел Класико" срещу Барселона на 19 март.

В отсъствието на Бензема, триото на Кралския клуб в атака се очаква да бъде съставено от Родриго, Винисиус Жуниор и Марко Асенсио.

Срещу Еспаньол Карло Анчелоти няма да може да разчита и на бранителя Давид Алаба, който вече тренира с топка, но все още не се е присъединил към груповите занимания на "белия балет". Той получи травма при 5:2 срещу Ливърпул на "Анфийлд" на 21 февруари и пропусна следващите три мача на своя тим - срещу Атлетико Мадрид (1:1), срещу Барселона (0:1) и срещу Бетис (0:0).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Старши треньорът на Арсенал Микел Артета отговори на слуховете за Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички