Анчелоти обясни как се подготвя Реал за ключовите двубои от сезона и дали Бензема ще играе срещу Ливърпул


Анчелоти обясни как се подготвя Реал за ключовите двубои от сезона и дали Бензема ще играе срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images

1510 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че с отбора му работят върху тактиката и атаката за важните двубои, които им предстоят. "Белия балет" посреща в събота отбора на Еспаньол, а в предстоящата седмица е и реваншът срещу Ливърпул в Шампионска лига.  Реал Мадрид заема втора позиция във временното подреждането в Ла Лига с 53 точки, на 9 зад лидера Барселона.

Предстоят ключови двубои за сезона на Реал Мадрид

"Имахме шанс да работим по начин, по който нямахме възможност в по-голямата част от сезона. Работихме върху тактиката и върху атаката. Предстои ни важна седмица, включително утрешния мач, а след това реваншът срещу Ливърпул, както и "Ел Класико". Моментът е ключов.

Искаме да се доближим до Барселона в класирането, а за тази цел трябва да спечелим утре. Наясно сме, че Еспаньол се бори за оцеляване в елита и е много мотивиран. Те имат солиден отбор, добре организиран в защита. Трябва да сме концентрирани, защото ни чака труден двубой“, каза Анчелоти на пресконференцията преди мача.

Бензема е с лека контузия, а Ферлан Менди е пред завръщане

Както по-рано стана ясно Карим Бензема ще пропусне срещата с Еспаньол, Карло Анчелоти заяви, че ще е на линия за двубоя с Ливърпул. "Карим получи удар в глезена, който е подут. Направи индивидуална тренировка и ще може да играе в сряда. Отразява ни се това, че той не успява да достигне нивото от миналия сезон, но контузиите се случват. Той е много важен за нас. Убедени сме в това. Родриго ще стартира срещу Еспаньол на неговата позиция. Хубаво е, че може да играе на различни позиции и ние ще се възползваме от това. Менди е възстановен и мисля, че може да бъде готов за мача срещу Ливърпул", каза Анчелоти. След някои колебливи резултати на мадридчани постът на Анчелоти в Реал никак не е сигурен и дори имаше информация, че вече се подготвя за следващия си отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички