Ще напуска ли Марсело Реал Мадрид и как отговори на слуховете за Ювентус?


Ще напуска ли Марсело Реал Мадрид и как отговори на слуховете за Ювентус?
Снимка: Getty Images/Guliver

1928 0

В последната една година няколко пъти Марсело бе свързван с напускане на Реал Мадрид, но той е категоричен, че няма никакво намерение да напуска "Сантяго Бернабеу". Не вярва и че клубът иска да се разделя с него.

"Не искам да напускам и не вярвам, че Реал Мадрид ще ме продаде. Справям се много добре в Мадрид от пристигането си. Мина много време и историята е невероятна", заяви бразилецът в чат в Instagram.

"Смятам, че е добре, че други отбори се интересуват от мен, но не знам за Ювентус. Преди две години вече бях подписал с тях и имах тяхна фланелка, защото не можех да живея без Кристиано Роналдо. Хората си измислят много неща", пошегува се Марсело по повод спекулациите, след което коментира и някои от сегашните си съотборници.

"Азар се справя много добре. Много лошо за неговата контузия, но ше се завърне скоро. Винисиус просто избухна, той е невероятен дрибльор и виждате с каква скорост играе, и топката е винаги в краката му. Напомня ми на Робиньо, но с повече скорост". А защо Реал може да се превърна в отбора, който ще контролира трансферния пазар - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички